Car service technician checks crack on car windshield closeup

Нашите услуги

Едел-Пром – Вашиот доживотен партнер за автостакла!

Продажба на автостакла

Во склоп на Едел-Пром центарот се наоѓа најголемиот магацин за автостакла во Македонија. Располагаме со над 25000+ авто стакла на лагер за сите видови моторни возила (патнички и товарни) кои се во експлоатација на нашите патишта.
Покрај тоа што Едел Пром врши малопордажба, истотака го снабдуваме најголемиот дел од сервисните центри и автокуќи во Македонија и пошироко.
Ние сме секогаш отворени за соработка и доколку сте заинтересирани да станете наш партнер, вашиот повик е секогаш добредојден.
Автостаклата во Едел-Пром се секогаш сертифицирани и со највисок светски стандард!

Монтажа на автостакла

Кога авто стаклото на вашето возило е распукнато и ви е потребна замена, треба тоа да се направи брзо и професионално.
Вашето авто стакло не само што ве заштитува од временските услови, остатоци и прашина исто така безбедно ќе ве чува во случај на превртување или судар со возило.
Доколку авто стаклото на вашето возило е сериозно оштетено од суштинско значење е да бидете сигурни дека квалификувани стручни лица правилно ке се грижат за да биде професионално заменето.
Сите наши техничари се квалификувани по највисоки стандарди, за да се обезбеди замената на Вашето авто стакло биде по Вашето задоволство.
Наша основна цел е да ги услужиме нашите клиенти професионално и брзо, со највисок квалитет.
Промента на вашето автостакло најчесто трае оклу еден час, бидејќи материјалите употребени за вградување се секогаш од највисок клвалитет.
Располагаме со најпрофесионални техничари за промна на автостакла.
Нашиот тим од 10 техничари функционира повеќе од 30 години и во секое време е спремен за сите предизвици.

Продажба на помагала и материјали за монтажа на автостакла

Кaкo снабдувачи со голем опсег ги нудиме сите монтажни делови, алати, лепила, гумени лајсни и сензор технологија.Едел-Пром е Вашиот доживотен партнер за додатоци и материјали за авто стакла од највисок квалитет.

Репарирање на оштетени автостакла

Во секое време од годината мала пукнатина на ветробранското стакло може да се развие и попушти, со што бара замена.
Ние секогаш имаме за цел да ја поправиме пукнатината наместо да го замениме ветробранското стакло.
Поправките се извршуваат по највисоки стандарди, па секогаш е најдобро да се јавите веднаш штом ќе забележите пукнатина на вашето ветробранско стакло.
Поправката трае само еден час!
Се враќа цврстината и прегледноста на вашето автостакло со што оштетувањето е помалку приметно.
Се избегнува промена на ново автостакло со што и трошоците се пониски.

service worker check crack on window closeup car

ЕДЕЛ-ПРОМ Ви гарантира за:

Нашите партнери