Едел пром

Вашиот доживотен партнер за автостакла!

Едел-Пром го поставува врвниот стандард во автостакло бизнисот во Македонија и пошироко со над 25000+ стакла на лагер.

Основен приоритет ни е сигурноста на нашите клиенти, како и перфекција во услугите кои ги нудиме. Автостаклата во Едел-Пром се секогаш сертифицирани и со највисок светски стандард.

Застапници сме на светски познатата компанија за автостакла “PILKINGTON” чии автостакла се употребуваат при прва монтажа во фабриките на повеќето марки на возила во Европа и пошироко, односно ОРИГИНАЛНИ АВТОСТАКЛА. Исто така увозници сме на реномираниот Турски прозиводител “OLIMPIA” и “XYG” од Кина, чие производство е наменето за европскиот пазар и ги поседува сите европски стандарди.

Соработуваме со најдобриот германски и светски бренд за помагала и материјали за вградување на автостакла ПМА Тоолс од Германија.

ЕДЕЛ-ПРОМ располага со комплетно опремен сервис за монтирање и демонтирање на автостакла за сите патнички и товарни возила.

Во отворениот изложбен салон и магацински простор, кој се наоѓа во склопот на целокупниот објект може да ги погледнете сите наши производи.

Play Video

Компанијата Едел-Пром од Скопје постои од 1991 година.

Со нашето 30+ годишно искуство на македонскиот пазар и пошироко, успеваме да стекнеме доверба и квалитет во продажбата и монтажата, како и застапништво на познати производители како PILKINGTON од Англија, OLIMPIA од Турција, XYG од Кина и PMA TOOLS од Германија.

Нашата цел

Како лидери во нашата област една од најважните работи за нас е нашата посветеност кон нашите клиенти со цел да добијат исклучителен квалитет по прифатлива цена. Ние гарантираме ниска и фер цена, како и најбрза услуга.

Нашето решение

Едел-Пром располагa со најпрофесионалнот тим за промена и поправка на автостакла. Ние сме во можност да ги извршиме попрваките на вашето автостакло брзо и сигурно, така што ви ја враќаме довербата во вашето возило што предходно сте ја имале!

Нашата визија

Едел-Пром го поставува врвниот стандард во автостакло бизнисот во Македонија и пошироко. Основен приоритет ни е сигурноста на нашите клиенти, како и перфекција во услугите кои ги нудиме. Автостаклата во Едел-Пром се секогаш сертифицирани и со највисок светски стандард.

Дојдете, проверете и ќе се уверите во нашите можности за квалитет и брза услуга.

ЕДЕЛ-ПРОМ Ви гарантира за:

Нашите партнери