Возете безбедно со автостаклата од
едел-пром

Брза монтажа на автостакла со врвен квалитет и доживотна гаранција.

Најниска цена

На автостакла за сите типови на патнички и товарни возила.

Најбрза услуга

Нудиме брза и квалитетна услуга. Во повеќето случаи замената трае до 1 час.

Доживотна гаранција

Со користењето на нашите услуги добивате доживотна гаранција

Лидери во областа на автостакла

Едел-Пром го поставува врвниот стандард во автостакло бизнисот во Македонија и пошироко со над 25000+ стакла на лагер.

Основен приоритет ни е сигурноста на нашите клиенти, како и перфекција во услугите кои ги нудиме. Автостаклата во Едел-Пром се секогаш сертифицирани и со највисок светски стандард.

Продажба на автостакла

Монтажа на автостакла

Продажба на помагала и материјали за монтажа на автостакла

service worker check crack on window closeup car

Репарирање на оштетени автостакла

big city crossover black
Задно стакло
Бочно стакло
Задно стакло за вратa
Шофершајбна
Лептир стакло
Предно стакло за врата
Before After Front view car clean

ЕДЕЛ-ПРОМ Ви гарантира за: