Контакт

Доколку имате потреба од промена или поправка на вашето автостакло пополнете ја формата или контактирајте не на телефонските броеви. Ние ќе ви одговориме во најбрз можен рок!

Контакт инфо

Ул. Босна и Херцеговина бр. 9 1000, Скопје, Македонија

Работно време

Понеделник – Петок
08:00 – 16:00

Сабота
09:00 – 14:00