Na Kontaktoni

Nëse keni nevojë të ndryshoni ose riparoni autoxhamin tuaj, plotësoni formularin ose na kontaktoni në numrat e telefonit. Ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur!

Informacioni i kontaktit

Ul. Bosnja dhe Hercegovina nr. 9 1000, Shkup, Maqedoni

Orë pune

E hene e premte
08:00 – 16:00

e shtunë
09:00 – 14:00