VOZISNI TË SIGURT ME AUTOXHAMAT NGA
EDEL-PROM

Instalim i shpejtë i auto xhamave me cilësi të lartë dhe garanci të përjetshme.
  • BRENDI I AUTOMJETIT

  • MODELI I AUTOMJETIT

Çmimet më të ulëta

Të autoxhamave për të gjitha llojet e automjeteve të pasagjerëve dhe mallrave.

Shërbimi më i shpejtë

Ofrojmë shërbim të shpejtë dhe cilësor. Në shumicën e rasteve, zëvendësimi zgjat deri në 1 orë.

Garanci e përjetshme

Duke zgjedhur shërbimet tona ju fitoni garanci të përjetshme

Liderë në fushën e autoxhamave

Edel-Prom vendos standardin më të lartë në biznesin e autoxhamave në Maqedoni dhe më gjerë me mbi 25000+ xhama në magazinë.

Prioriteti ynë kryesor është siguria e klientëve tanë, si dhe perfeksioni në shërbimet që ofrojmë. Autoxhamat në Edel-Prom janë gjithmonë të certifikuara dhe të standardit më të lartë botëror.

Shitja e autoxhamave

Montimi i autoxhamit

Shitje mjetesh dhe materialesh për montimin e autoxhamave

service worker check crack on window closeup car

Riparimi i autoxhamave të dëmtuar

big city crossover black
Xham i pasëm
Xham anësor
Xham i derës së pasme
Xham i përparmë ballor
Xham trekëndor
Xham i derës së përparme
Before After Front view car clean

EDEL-PROM ju garanton për: