Edel-prom

Partneri juaj i përhershëm i autoxhamave!

Edel-Prom vendos standardin më të lartë në biznesin e autoxhamave në Maqedoni dhe më gjerë me mbi 25000+ xhama në magazinë.

Prioriteti ynë kryesor është siguria e klientëve tanë, si dhe perfeksioni në shërbimet që ofrojmë. Autoxhamat e Edel-Prom janë gjithmonë të certifikuara dhe të standardit më të lartë botëror.

Jemi përfaqësues të kompanisë së autoxhamave me famë botërore „PILKINGTON“, autoxhama që përdoren gjatë instalimit të parë në fabrikat e shumicës së markave të automjeteve në Evropë dhe më gjerë, që nënkupton AUTOXHAMA ORIGJINALE. Gjithashtu jemi importues të prodhuesit të njohur turk „OLIMPIA“ dhe „XYG“ nga Kina, prodhime që janë të synuara për tregun evropian dhe kanë të gjitha standardet evropiane.

Bashkëpunojmë me markën më të mirë gjermane dhe botërore për vegla dhe materialet për instalime të autoxhamave, PMA Tools nga Gjermania.

EDEL-PROM ka një shërbim të pajisur plotësisht për montimin dhe çmontimin e autoxhamave për të gjitha automjetet e pasagjerëve dhe mallrave.

Të gjitha produktet tona mund t’i shihni në dyqanin tonë dhe hapësirën e magazinës, të cilat ndodhet në të njëjtin objekt.

Play Video

Kompania Edel-Prom nga Shkupi ekziston që nga viti 1991.

Me eksperiencën tonë 30+ vjeçare në tregun maqedonas dhe më gjerë, kemi arritur të fitojmë besim dhe cilësi në shitje dhe instalim, si dhe përfaqësim të prodhuesve të njohur si PILKINGTON nga Anglia, OLIMPIA nga Turqia, XYG nga Kina dhe PMA TOOLS nga Gjermania.

Qëllimi jonë

Si liderë në fushën tonë, një nga gjërat më të rëndësishme për ne është përkushtimi ndaj klientëve tanë në mënyrë që të marrim cilësi të jashtëzakonshme me një çmim të volitshëm. Ju garantojmë një çmim të ulët dhe të arsyeshëm, si dhe shërbimin më të shpejtë.

Zgjidhja jonë

Edel-Prom ka ekipin më profesional për ndërrim dhe riparim të autoxhamave. Jemi në gjendje të kryejmë riparimin e autoxhamave me shpejtësi dhe besueshmëri, duke rikthyer kështu besimin e mëparshëm në automjetin tuaj!

Vizioni ynë

Edel-Prom vendos standardet më të larta në biznesin e autoxhamave në Maqedoni dhe më gjerë. Prioriteti ynë kryesor është siguria e klientëve tanë, si dhe perfeksioni në shërbimet që ofrojmë. Autoxhamat e Edel-Prom janë gjithmonë të certifikuara dhe të standardit më të lartë botëror.

Ejani, shihni dhe do të bindeni në aftësitë tona për shërbim cilësor dhe të shpejtë.

EDEL-PROM ju garanton për:

Partnerët tanë